Anoniem, Nederland (December 2017)
Een heerlijk rustige plek om te verblijven. Midden op het eiland waardoor alles goed is te bereiken en vlakbij het vliegveld. Geweldige bakker op loopafstand! Huis is leuk gemeubileerd en brandschoon. Fijn dat er twee badkamers, en meerdere toiletten, zijn.

Familie de Witte, Nederland (September, 2017)
Prachtig huis op een rustige locatie in het midden van het eiland. Het huis is brandschoon en van alle gemakken voorzien. Volledig ingerichte keuken, prachtige badkamers en slaapkamers. Bedden hebben goede matrassen. Er is een wasmachine en er zijn zelfs strandspullen aanwezig. Daarnaast is de persoonlijke aandacht van Felipa onbetaalbaar. We hebben genoten van de rust, het huis en het eiland. 

Mollema, Nederland (Maart, 2017)
Een heel fijn huis en vanuit deze mooie plek kun je het eiland verkennen en dan is het heerlijk thuiskomen. 

Frank Smith en Jolan Onderstal, Nederland (Februari, 2017)
Casa Florita een modern en heerlijk huis in een landelijke omgeving met faciliteiten dichtbij. 

Familie Sluijmer, Nederland (December, 2016)
Wij (4 volwassenen) hebben begin december 2016 een heerlijke week gehad in Casa Florita. Zowel huis als tuin zijn een fijne plek om te verblijven en van alle gemakken voorzien. Het huis ligt geografisch prettig om uitstapjes te maken in alle richtingen, zowel met de auto als te voet. En is ook niet al te ver verwijderd van het vliegveld. De afstand tot de bakker, met uitstekend brood en gebak, is precies goed voor een dagelijkse ochtendwandeling. Er is veel nuttige informatie aanwezig over het eiland. Wij komen hier vast nog 
wel eens terug !

Mirjam Zaaijer, Nederland (November, 2016)
Heel prettige vakantiewoning. We waren met 4 volwassenen en het huis biedt meer dan genoeg ruimte. Mooie, stijlvolle en complete inrichting. Veel informatie over uitstapjes en wandelingen aanwezig. Mooie ligging bij start wandelpad naar Betancuria en heerlijk om 's ochtends vroeg in 15 min. naar de bakker te kunnen lopen voor verse broodjes. Antigua is leuk dorp waar toerisme nog geen grip op lijkt te hebben. De bezoekjes en zorg van Felipa met lekkere broodjes of verse eitjes vonden we erg leuk. 

Joseph van den Broek, België (November, 2016)
Zeer mooie "casa", goed gelegen, veel ruimte, niet ver van de "supermercado", toch rustig gelegen. 
Wel een auto nodig om dit prachtig eiland te bezoeken.

Chris en Annette, Nederland (September-Oktober, 2016)
Casa Florita is een heerlijk ruim en schoon huis met een prachtige tuin, Het heeft alle comfort wat je maar kunt wensen. Veel fijne plekjes om buiten te zitten in de zon of in de schaduw , een exotische tuin met vijgen, citroenen, passievruchten en nog veel meer om van te plukken. Antiqua is een prettige plaats met een hele goede bakker , een supermarkt en leuke restaurantjes zonder dat het toeristisch is. Je zit niet aan de kust maar je bent zo aan het strand met de auto en het binnenland heeft zijn eigen charme. Wij zijn er diverse keren geweest en hopen dat ook te blijven doen in de toekomst. Je wordt ontzettend gastvrij ontvangen door Felipa, zij zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en doet er alles aan om je vakantie onvergetelijk te maken. En ze verwent je met eitjes en heerlijkheden uit haar eigen tuin en keuken. Kortom Casa Florita is geweldig !! 

Kees en Meinsje, Nederland (April 2016)
Een paar nachtjes in Casa Florita is ons uitstekend bevallen. Na overnachtingen in het Noorden en Zuiden van het eiland. Het huis overtrof onze verwachtingen. Werkelijk aan alles is gedacht, compleet en smaakvol ingericht, keuken klaar voor gebruik zeer praktisch, flesje van onze favoriet witte wijn van Lanzarote stond al koel. Ontspannen ontvangst van de moeder van Fermin, gelukkig spreken we aardig Spaans om tot een gezellig gesprek te komen over ditjes en datjes. De vogelnestjes rondom de tuin zorgden voor gekwetter. Vanuit het huis mooie lange en goed gemarkeerde wandelingen gemaakt op de bergkam, kaal, verlaten en prachtige uitzichten. Vanuit het huis rij je over rustige wegen in korte tijd naar een van de fijne stranden aan de Oost- of westkust. Én kan je genieten van de visrestaurantjes aan het strand. Het was telkens weer prettig thuiskomen na een dagje wandelen en strand. Tv met ontvangst van Nederlandse zenders én oneindig veel meer is een prettige toegift. We gaan niet vaak terug naar dezelfde plek, maar voor Casa Florita maken we een uitzondering. 

Mart en Anneke, Nederland (December 2015)
Het is de 2de keer dat wij in Casa Florita logeerden en wederom is het zeer goed bevallen. Elke keer weer lekker thuis komen na een dagje eilandhoppen.
Je hebt vanuit de tuin prachtig uitzicht op de bergen.
Elke morgen in het zonnetje ontbijten en dat in december.
Het ligt heel centraal op Fuerteventura.
En de liefdevolle aandacht van Filipa die ons regelmatig van lekkere dingen voorzag is heel bijzonder.
Al met al Fuerteventura is helemaal top

Bart en Marian, Nederland (November 2015)
Wij waren zonder auto. Een groot deel van het eiland is redelijk bereikbaar met de bus en hier en daar een taxi. Een auto is handiger.
Sla niet teveel lekkere dingen in want Felipa verwent je enorm, hartverwarmende gastvrijheid. 

Kit en Bas, Nederland (September 2015)
Voor mensen die wandelen, lezen en de eigen bonen doppen verkiezen boven het (gemakkelijke) vermaak, aircoluxe en het rumoer van de playas, die ruimte rond hun verblijf en privacy belangrijk, een spelletje tafelvoetbal of pool leuk vinden en 's morgens liefst hun verse brood en koffiekoek met de fiets in het dorp halen, is Casa Florita een mooie plek. Als uitvalsbasis voor verkenning van het eiland goed gelegen. Binnen een week kom je er thuis.

Eelco, Nederland (Augustus 2015)
Wij hebben 10 dagen in Casa Florita verbleven, wanneer je werkelijk tussen de ( vriendelijke ) locals wil "wonen" is dit een ideaal plekje!
Het huis is uniek; met zijn planten, bijzondere indeling, brandschoon en van alle gemakken voorzien, en zodra je de sleutel hebt zakt je tempo naar het lokale niveau.
De ontvangst is uiterst hartelijk en Filipa verwent je gedurende je verblijf met heerlijke ( zelfgemaakte/ geplukte ) dingetjes.
Een aanrader!


Eleonore, Nederland (Maart 2015)

We hebben vorig jaar zó genoten in Casa Florita, dat we op herhaling zijn gegaan. En terecht. Huis en tuin zijn heerlijk. Het nieuwe tweepersoonsbed is een aanwinst (regelmatig klokje rond geslapen). En met wifi is het huis nu helemaal af. Wel jammer, dat er daardoor geen aanleiding meer is om de fraaie bibliotheek te bezoeken :)
Een regelrechte bonus is de lieve familie, die te allen tijde voor je klaarstaat. Felipa, Pedro en Fermin verdienen een dikke 10! En natuurlijk Daphne, die op afstand vriendelijk, snel en adequaat contact houdt. Casa Florita: een absolute aanrader!

Pieter en Betty, Nederland (Februari 2015)
Twee weken hebben we doorgebracht in Casa Florita. Het huis is ons goed bevallen. Het ligt prachtig centraal op het eiland en het is dus handig om van daaruit allerlei plaatsen op Fuerteventura te bezoeken. De plaats is niet toeristisch en dat vonden we ook erg leuk. De inrichting van het huis is zeer compleet en er wordt van alles gedaan om het je naar de zin te maken! Jammer genoeg heeft de zon weinig geschenen, maar áls die scheen, konden we er op verschillende leuke plekjes in de tuin van genieten. Alles bij elkaar: een prima plek!

Tessa Saaman-Quentin, Nederland (Januari 2015)
Het Italiaanse restaurant in Antigua Todo Bueno, zeer vriendelijke mensen, en de beste cortada van Fuertaventura! Zeer centrale ligging van de Casa is ideaal voor uitstapjes!
De persoonlijke aandacht en zorg van Felipa is hartverwarmend!

Mir en Maaike, Nederland (December 2014)

Ontzettend hartelijke ontvangst door Felipa bij het zeer goed onderhouden en schone Casa Florita. Het huis ligt in een mooi groen dal en vormt een goed vertrekpunt voor allerlei tochten, te voet, met de fiets of met de auto!
Hoewel wij vooral ervaring hebben met La Gomera en La Palma, komen we zeker een keer terug om het eiland nog eens verder te onderzoeken, en dan staan we weer op de stoep bij dit heerlijke vakantiehuis!


Chris en Annette, Amsterdam, Nederland (Oktober 2014)

We hebben genoten van ons verblijf in Casa Florita van 2 tot 19 oktober
Het huis was echt heel erg fijn en comfortabel en fantastisch schoon. Heerlijk koel en wij houden erg van planten dus voelden we ons meteen thuis. De tuin met de prachtige planten en bijzondere hoekjes heeft ons hart gestolen. De buiteneettafel met de heerlijke stoeltjes, de mooie houten meubeltjes en alles in de stijl van de omgeving, het is echt een plaatje. Je ziet aan alles dat jullie echt gek zijn op deze plek en wij zijn dat nu dus ook geworden. De buiten BBQ is ideaal en hebben we heel veel gebruikt, vooral om vissen te grillen. We vonden dat zo leuk om te doen en de avonden in de tuin waren zo fijn, dat we s’ avonds niet eens uit eten zijn geweest.
Antiqua is een fijn, rustig stadje met genoeg voorzieningen en weinig toeristen, wij vonden het er erg prettig. Bovendien is het centraal gelegen en dus een ideaal uitgangspunt voor onze tochten over het eiland. Er is wel veel toerisme op het eiland maar er zijn nog genoeg onbedorven plekken en stranden te vinden gelukkig. Ook vind je genoeg authentieke restaurants, wij hebben heerlijk gegeten, veel vis natuurlijk met lekkere aardappels en sausjes en salade en niet duur.  Maar wat ons verblijf in Casa Florita zo bijzonder heeft gemaakt is de aanwezigheid van Felipa en Pedro, zij zorgen voor een enorme hartelijke ontvangst en hebben ons verwend met allerlei lekkers. Ze doen er echt alles aan om het je naar de zin te maken!!

Anoniem, Nederland (September 2014)
Heerlijke vakantie, heerlijk ruim huis, goede bedden, fijne douche en een super vriendelijke felipa!

Joke, Nederland (Juli 2014)

Huis comfortabel en fris. Mooie ligging om het eiland te verkennen. Tuin heerlijk om te relaxen.

Anoniem, Nederland/Engeland (Juni 2014)
Heerlijke vakantie, heerlijk ruim huis, goede bedden, fijne douche en een super vriendelijke felipa!


Anoniem, Nederland (Mei 2014)
Casa Florita is een heerlijke rustige vakantie plaats voor wie niet van het massa toerisme houdt.

De Rotterdammers, Nederland (April-Mei 2014)

Casa Florita is een uitstekend en centraal gelegen vertrekpunt.
Huur een auto (Avis).
Ga de bergen in en ga naar de verschillende mooie stranden.
Ga lekker wandelen.
Je kunt elke dag elke bestemming op het eiland bereiken.
Casa Florita is geen toeristisch oord maar een rustig huis in een stadje.
Je bent in een heerlijk huis met een mooie tuin.
Op de fiets naar de bakker, supermarkt of de bieb.


Eleonore, Nederland (Maart-April 2014)

Fuerteventura is bijzonder. Je vindt het dor, droog en eentonig. Of je houdt van dit vulkanische eiland. Wij behoren tot de laatste categorie.
“Casa Florita” is ook bijzonder. De bouw (uit meerdere tijden) kan eerst een soort puzzel zijn. Al snel voelt het cosy. En de bloemrijke tuin met meerdere zitjes is fantastisch. De ontvangst van Felipa is allerhartelijkst. Zij en haar man Pedro blijven op de achtergrond, maar regelmatig tonen zij hun natuurlijke, belangstellende zorgzaamheid. En zij stoppen je graag iets nuttigs (wandelstokken) of allerlei lekkers toe.
Met de aanwezige postcodeloterij fietsen (verrassing!) kun je de noodzakelijke boodschappen doen in centraal gelegen Antigua (wel stukjes lopen bij een steile klim). En de multifunctionele, fraai gerestaureerde bibliotheek van Antigua is een mooie plek om via gratis wifi/internet contact te houden met het thuisfront.
Kortom: “Casa Florita” is een lot uit de loterij!



Anoniem, Nederland (Februari 2014)

We hebben zeer genoten van de privacy in de mooie tuin.
Hartelijke ontvangst in de Casa.
De centrale ligging van Casa Florita heeft meegewogen in onze keuze.

Wandelvriendinnen, Nederland (Januari 2014)

Casa Florita is centraal gelegen (minder dan 30 autominuten van het vliegveld) en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst wacht de hartelijke ontvangst van gastvrouw Felipa. Vanuit het huis zijn er mooie wandelingen te maken en er is voldoende informatie aanwezig om alle bezienswaardigheden van Fuerteventura te ontdekken. De tuin is ruim en mooi met terrassen en een goede stenen barbecue, maar die hebben we niet kunnen uitproberen. Er staan twee keurige fietsen (zonder versnellingen) voor de echte sportieveling, want de weg omhoog naar de supermarkt of bakker is een flinke kuitenbijter!
Casa Florita is een aanrader voor mensen die van rust houden en drukke toeristenoorden mijden.

Mart en Anneke van den Munckhof, Nederland (November-December 2013)
Fijn, fris huis in een heerlijk rustige omgeving met een geweldig uitzicht op de bergen.

Anoniem, Nederland (November 2013)
Een aanrader! Een authentiek en vriendelijk huis, prachtige tuin, privacy, goede uitvalsbasis.

Alain Peeters, Belgie (September 2013)
Om Fuerteventura vanuit een centraal gelegen verblijf te ontdekken bent u bij Casa Florita aan het goede adres. Zeker voor mensen die zich nuttig willen maken bij Fuertedogs is Casa Florita een oase van rust na een dag van hard labeur :-)


Henny en Ton Swarthoff, Nederland (September 2013)
We hebben en prima vakantie gehad. Casa Florita is een erg prettig huis om in te verblijven. Het is comfortabel, ligt lekker rustig, veel ruimte in de tuin en toch vlak bij een bakker/supermercado. Antigua ligt lekker centraal om Fuerteventura te bekijken en de mensen zijn erg vriendelijk - het is wel gemakkelijk als je een klein beetje spaans spreekt en verstaat. De ontvangst en verdere verzorging door Felipa was perfect! Een aanrader voor iedereen die Fuerteventura wil bekijken en niet in de drukke toeristen centra wil zitten.


Marc en Greta, Belgie (Mei 2013)
Tien dagen genoten van een mooie en goed uitgeruste vakantiewoning. Centraal gelegen op het eiland en zodoende een perfecte uitvalsbasis voor tochtjes en wandelingen.
Heel mooie tuin die uitnodigt om lekker te verpozen.
Een aanrader!
 Richard en Femke, Nederland (Maart 2013)Casa Florita is een prachtig Spaans huis, van alle gemakken voorzien. In de erg mooie tuin zijn diverse zitjes om naar keuze in de zon of schaduw te zitten of liggen.
Antiqua is een sfeervol stadje, centraal gelegen op een van de mooiste plekjes van het eiland. Een auto is wel een aanrader. Het meer toeristische vermaak is volop aanwezig, vanaf een kwartiertje autorijden, bij de vele badplaatsen.
We hebben heerlijk gewandeld op Fuertaventura, motor gereden, gesnorkeld en vooral rust gevonden.
 


Cor en Annie, Nederland (Februari, 2013)
We hebben genoten van Casa Florita! Fijn ruim, schoon huis en een mooie bloemrijke tuin! Veel privacy! Vele mogelijkheden om buiten te zitten in de zon en uit de wind! Mooi uitzicht op de heuvels!
Heerlijk elke ochtend op de fiets naar de bakker en de supermarkt. Lekker midden op het eiland, dus heel centraal!
Enthausiaste ontvangst door Felipa. Ze is zeer zorgzaam!
 
J. van Kooij en C. van Dooren, Nederland (Februari 2013)
Beste Daphne en Fermin. We hebben het zeer naar ons zien gehad in Casa Florita; prima verzorgd en comfortabel. Mede daardoor werd de vakantie een succes. Speciale dank verdient Felipa voor haar goede zorgen, dat willen jullie vast wel overbrengen.
 
Riene en Frans van Alebeek, Nederland (Januari/Februari 2013)
Leuk authentiek huis. De centrale ligging is gemakkelijk bij het verkennen van het eiland. Wandelingen direct vanuit het huis zijn goed mogelijk. De communicatie tijdens het boeken is uitstekend, vragen via de mail worden snel beantwoord. Ook de ontvangst in Casa Florita (door Felipa en Pedro) is allerhartelijkst. Casa Florita is een aanrader.
 
Paul en Ellen, Nederland (Januari 2013)
Wij hebben een heerlijk weekje gehad in het mooie huis Casa Florita.
Een super hartelijk welkom! Het is volledig ingericht, echt aan alles is gedacht! De fietsen, zonnehoedjes, parasol, wasmiddel en ga zo maar door. Uitgebreide informatiemap en heel centraal gelegen op het eiland. We hebben veel uitstapjes gemaakt en ook heerlijk genoten van de tuin en de rustige omgeving!
 
Hanneke en Michael, Nederland (Januari 2013)
Prachtig groot huis in een gezellig dorp.
Zeer schoon en een super ontvangst.
Alles goed geregeld en verzorgd. Top!
 
Familie de Wit, Nederland (December 2012)
Casa Florita is een heerlijk huis om in te verblijven. Het ligt mooi centraal op Fuerteventura en dichtbij het mooie centrum van het oude dorp Antigua. Het huis is zeer compleet ingericht en ook voor kinderen is er van alles. Alles is perfect schoon. De tuin is heerlijk en je kunt er heel fijn en knus buiten eten. De hartelijkheid van Felipa was geweldig en de betrokkenheid van de eigenaars bij onze fietsvakantie was heel warm. Kortom: een aanrader, ook voor mensen met kinderen! 

Carla en Rien, Nederland (December 2012)
Wij hebben 10 dagen doorgebracht in dit mooie authentieke Spaanse huis waar alles is wat je nodig hebt....Veel privacy, mooie tuin. Schoner dan schoon, en Felipa is liever dan lief. Je voelt je echt gast, en er is maar één ding belangrijk voor haar en dat is dat jij het naar je zin hebt!
Antigua biedt een goed uitgangspunt om stranden en dorpjes te bezoeken. Met een goede drie kwartier ben je overal. Uitgezonderd het zuidelijk schiereiland, dat is wat verder weg. Neem vooral kleding mee voor alle weersomstandigheden ...en stop alles achterin je auto. want het weer kan per uur veranderen, typisch Canarisch is dat!
 
Anoniem, Nederland (November 2012)
Perfecte ligging van een ideaal huis van waaruit je het prachtige eiland kan ontdekken.
 
Annie en Klaas Soer, Ede, Nederland (Oktober-November 2012)
Voor rust en lekkere temperatuur op een fraaie lokatie is casa florita een uitstekende optie. Een goede uitvalsbasis naar alle hoeken van het gevarieerde eiland, waar genoeg te zien en te doen is, een goede documentatiemap helpt daarbij.
De woning is kompleet ingericht, wij hebben er optimaal van genoten, vooral van het overkapte terras waar we onze leesachterstand hebben ingehaald, heel fijn.
De ontvangst door felipa was al een uitstekend begin (vriendelijk,flesje wijn,fruit). Het kontakt gedurende ons verblijf was allervriendelijkst, chapeau !!
 
Anoniem, Nederland (Oktober 2012)
We hebben 't erg fijn gehad, zo centraal en van alles te kiezen. Voor rust, fijn weer - sfeer - mensen - strand komen we vast weer eens terug! Oktober is ook een goede tijd t.a.v. temperatuur.
 
Martien, Nederland (september-oktober 2012)
Wij hebben een fijne vakantie gehad in Casa Florita. Leuk en mooi huis met een fraaie tuin. Rustig en centraal gelegen waardoor je snel iedere gewenste plek op het eiland bereikt.
 
Barbara, Nederland (Juni 2012)
Een superleuk huis! Wij komen zeker terug!
 
Adri Blansjaar, Nederland (Maart 2012)
Het huis ligt in het gezellige dorp Antiqua en beschikt over alle gemakken voor de verwende toerist. Naar mijn mening ligt de charme echter niet alleen bij het vrijstaand huis maar eerder bij de ontvangst van de ouders van de eigenaren. Met veel zorg en warmte zorgen zij ervoor dat het verblijf altijd zeer prettig blijft en zien erop toe dat bij kleine ongemakken er direct een oplossing komt.
Ik heb nu in het kalenderjaar 2012 tweemaal mijn vakantie doorgebracht in Casa Florita en kan alleen maar met heel veel mooie herinneringen terugkijken. In deze wens ik dan ook alle toekomstige ʺbewonersʺ een vergelijkbaar vakantieplezier.
 
Jurgen, België (Maart 2012)
Casa Florita is een goede accomodatie op een heel centrale plaats op Fuerteventura, van waaruit je altijd op relatief korte tijd overal kan geraken. En het is  niet lang rijden naar het vliegveld. Het heeft een gerieflijke keuken, slaapkamers en badkamer. Ik had mij een wandelgids van Rother meegenomen, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig omdat de gastheer dat zelf in de bijhorende minibibliotheek heeft voorzien. Ik ben in de eerste week van maart gegaan en ik heb zonder te overdrijven een volledige week zomer gehad. Ik heb het over temperaturen tot 23 à 26 ° Celsius, waarbij het echt wel warm genoeg is om op het strand te gaan liggen... Ik was er na de lange winter helemaal aan toe en het verblijf was bijgevolg helemaal zijn geld waard!
 
Anoniem, Nederland (Maart 2012)
Ik had niet iets wat ik anders had willen zien, we hebben het heerlijk gehad en hebben heel veel aan jullie tips gehad.
Echt een grandioze week, nogmaals bedankt!
 
Jittha Rozendal, Nederland (December, 2011)
Het is een mooi huis. Het ligt rustig temidden van andere huizen.In de tuin kun je lekker zitten, evenals op het overdekte terras.
Een auto is handig voor de boodschappen, maar helemaal als je het eiland wilt verkennen een absolute must.


Lees meer reviews op Zoover:
http://www.zoover.nl/spanje/fuerteventura/antigua/casa-florita-fuerteventura/vakantiehuis

Lees meer reviews op AIRBNB:
https://www.airbnb.com/rooms/2799894?s=YyALqBUP